BORANG TEMPAHAN

Form tempahan online..jika berminat nak order barang dengan kami boleh lengkapkan borang dibawah
Name Penuh:
Alamat Email:
NO Telefon
Alamat Penghantaran
Maklumat Barangan (sila nyatakan nama produk dan kuantiti)
Kaedap Pembayaran
Jumlah Bayaran (RM 0.00)
Tarikh Bayaran(dd/mm/yyyy)
Masa Bayaran
Bukti Bayaran (sekiranya ada sila copy & paste bukti bayaran di sini)
Nota Tambahan(sekiranya ada)

Put a website form like this on your site.

AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN


Berminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?

Sertai kami sebagai agent dropship.
-tiada yuran
-tidak perlu simpan stock
-hanya promosikan produk kami di fb / blog jualan anda
-komisen / untung atas angin anda dapat

Senang kan? Apa tunggu lagi. hubungi kami segera.
IZAN 0126544475

APA ITU DROPSHIP?
Suatu kaedah perniagaan yang melibatkan penjualan sesuatu produk atau servis dengan pengedar hanya perlu membayar kepada pembekal berdasarkan produk dan servis yang dijual. Ianya memberi keuntungan yang besar kepada pengedar kerana tidak perlu menyimpan stok dan menanggung modal.Dropship membolehkan setiap orang menjalankan perniagaan kerana peniaga tidak perlu mempunyai produk atau servis yang dikeluarkan sendiri.

BAGAIMANA DROPSHIP BERFUNGSI?
Dropship berfungsi sangat mudah:
1 – Anda pilih apa yang ingin anda jual daripada kataloDropshippers atau laman web.
2 – Senaraikan produk yang anda pilih itu di Facebook, laman web anda, katalog atau di tempat lain menggunakan foto produk dan keterangan Dropshippers.
3 – Apabila ada tempahan daripada para pelanggan, anda menempah produk dari dropshipper tersebut. Mereka kemudian akan menghantarnya terus ke pelanggan anda.Pelanggan anda akan berfikir barang yang mereka beli datang secara langsung daripada anda.
4 – Anda mendapat keuntungan dengan mudah!
Anda membuat keuntungan tanpa perlu memikirkan untuk membeli dan menyimpan stok dan bahkan melihat produk-produk tersebut. Dropshipper akan melakukan semua ini untuk anda!
Keuntungan utama adalah untuk anda.Anda boleh menggunakan dropshipping untuk menghasilkan lebih banyak, atau sedikit keuntungan yang anda perlukan – bergantung pada waktu yang anda gunakan.
Jika anda hanya mempunyai cadangan beberapa jam per minggu, anda masih boleh menikmati manfaat dari dropshipping untuk memenuhi keperluan kewangan anda, kerana anda HANYA memerlukan beberapa jam seminggu dan tidak perlu memperuntukkan masa yang panjang.
Anda kemudian akan mampu mendedikasikan waktu anda untuk membina perniagaan anda mengikut kemahuan anda sendiri. Dan setelah anda merasa selesa dan yakin, anda mungkin memutuskan untuk menambah jajaran produk lain untuk perniagaan anda!
Salah satu tarikan dropship adalah anda tidak perlu memikirkan untuk membeli stok dan menyimpan stok. Anda hanya membayar kepada dropshipper untuk pesanan pelanggan, setelah pelanggan anda membayar kepada anda, dan kami akan menguruskan segala – galanya sehingga memastikannya sempurna.

158 comments:

  1. saya nak jadi dropship 011 12128743 mersing . ada fb tak encik

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Saya ingin menjadi ejen dropship pn no 0178785602

    ReplyDelete
  4. Saya nak jadi dropshipper
    0127307676

    ReplyDelete
  5. Salam, sila pm sy ya 010-8987147 trm ksh

    ReplyDelete
  6. salam. pm sy 01116019414. thanks

    ReplyDelete
  7. salam sy sgt brmnat..pm plzz..0175431582

    ReplyDelete
  8. wassap saye 0187842419
    agen dropship

    ReplyDelete
  9. pm saya dan whatapp saya 0194207242

    ReplyDelete
  10. nak ikut serta sebagai dropshipper..pm 0105663159

    ReplyDelete
  11. Sy bminat nk jadi Dropshipper. Tel 018-9626754.

    ReplyDelete
  12. Hi,saya berminat...No whatssap 012-6432145

    ReplyDelete
  13. Salam.sy nk juga.pm ye. 0126655546

    ReplyDelete
  14. Salam.sy nk juga.pm ye. 0126655546

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. boleh saya tahu mana nak tengok katalog dropship tu,saya tak jumpa pun.

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. berminat email detail ke rclyptus@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Sy berminat nk jd agen dropship..pm.sy 0133061772

    ReplyDelete
  21. Sy berminat nk jd agen dropship..pm.sy 0133061772

    ReplyDelete
  22. sy nak jd dropshipper 01128675527

    ReplyDelete
  23. Anda perlukan duit? Klik http://jobrize.com/index.php?ref=758713

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum saya berminat untuk menjadi agen :) ini nomnor tel saya 0173450972 terima kasih

    ReplyDelete
  25. salam.saya berminat nk jadi dropship
    no sy 0162226214

    ReplyDelete
  26. salam saya bermint nk jdi dropship
    ni no saya 0162226214

    ReplyDelete
  27. Sy berminat ws 0136204191
    Emel khalili_liz@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. Berminat nak join Dropship/agent vitaminc rosehip untung mmg tinggi.whatsapp saya 014-9024346

    ReplyDelete
  29. Berminat nak join Dropship/agent vitaminc rosehip untung mmg tinggi.whatsapp saya 014-9024346

    ReplyDelete
  30. Maaf..apa produk yg tuan ada untuk saya menjadi dropship

    ReplyDelete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. PM nak jadi dropship 0182362513

    ReplyDelete
  34. Berminat! Bru lgi dlm bisnes online..
    Pm 0179096292

    ReplyDelete
  35. Sy berminat jadi agen dropship
    Pm 0123890276

    ReplyDelete
  36. Sy berminat jadi agen dropship
    Pm 0123890276

    ReplyDelete
  37. 01126623800
    sye berminat nak jd dropship

    ReplyDelete
  38. Pm
    whatsapp: 0198333832
    wechat: Vskylight
    email: gg_zizi94@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. Mcm mane nak jd ejen dropship..nak cr side income.. Pm 0135714645

    ReplyDelete
  40. Saya berminat sgt sgt ..pm saya 0197224682

    ReplyDelete
  41. Salam....dr sarawak...nak cri side income..01131649678

    ReplyDelete
  42. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  43. Hai..saya nak tanye..bisnes jual apa ya?

    ReplyDelete
  44. Hi sy berminat nak join dropship..0129077181

    ReplyDelete
  45. Hi sy berminat nak join dropship..0129077181

    ReplyDelete
  46. Hi saya berminat nak jdi dropship...0139178952

    ReplyDelete
  47. Buka kedai online
    https://www.easystore.co/ms_MY

    ReplyDelete
  48. macam mana nak daftar dropship???

    ReplyDelete
  49. Masih terbuka peluang lg tak ? Pm 0166019433

    ReplyDelete
  50. SALAM SEJAHTERA๐Ÿ˜Š
    SALAM CERIA๐Ÿ˜„

    ๐Ÿ˜ŠKEPADA YANG BERMINAT NAK JOIN GROUP "DROPSHIP" KAMI, ANDA TIDAK MEMERLUKAN MODAL, ANDA TIDAK PERLU MENYIMPAN STOCK DAN ANDA TIDAK PERLU POSKAN๐Ÿ˜ฑ

    ๐Ÿ“ขSESUAI KEPADA SEMUA GOLONGAN TIDAK KIRA SURI RUMAH ATAU LAIN LAIN๐Ÿ“ข

    ๐ŸƒANDA BOLEH JOIN GROUP KAMI TANPA SEBARANG PAKSAAN BAGI KAMI๐Ÿƒ

    ๐ŸƒJIKA ANDA BERMINAT๐Ÿƒ
    ANDA BOLEH KLIK LINK DI BAWAH INI DAN JOIN GROUP DROPSHIP KAMI DI TELEGRAM๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

    Link group ๐Ÿ”ฐ๐Ÿ”ฐ๐Ÿ”ฐ

    Pakaian VS Barangan bayi & kanak-kanak๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
    https://telegram.me/joinchat/BgvHPEAfp2Ybwz-yxRUfTA

    Bag VS kasut๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
    https://telegram.me/joinchat/BgvHPEFhBnUTvpJzzMg9xg

    Jam Tangan๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
    https://telegram.me/joinchat/BgvHPEEbYO-ZbrlGw-De8g

    Group Pertanyaan๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
    https://telegram.me/joinchat/BgvHPAQs18OpHSOJn3zMVA

    ๐Ÿณ‍๐ŸŒˆ๐Ÿณ‍๐ŸŒˆ๐Ÿณ‍๐ŸŒˆ๐Ÿณ‍๐ŸŒˆ๐Ÿณ‍๐ŸŒˆ๐Ÿณ‍๐ŸŒˆ๐Ÿณ‍๐ŸŒˆ๐Ÿณ‍๐ŸŒˆ๐Ÿณ‍๐ŸŒˆ๐Ÿณ‍๐ŸŒˆ๐Ÿณ‍๐ŸŒˆ๐Ÿณ‍๐ŸŒˆ
    ________________________________


    ๐Ÿ’SEKIRANYA ANDA INGIN LEBIH INFORMASI TENTANG GROUP KAMI ANDA BOLEH TERUS PM KAMI UNTUK MAKLUMAT SELANJUTNYA๐Ÿ’

    (ADMIN NNCSHOP )
    Tel:0145793637

    ReplyDelete
  51. Please whatsapp 0145121760 asap.
    ingat naik sem ni nk jd dropship hostel :)

    ReplyDelete
  52. email please..
    lianayusof_83@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  53. email please..
    lianayusof_83@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  54. assalam , nk jd agen dropship . pm 0142002595

    ReplyDelete
  55. Saya nak jd agen dropship 01123055749

    ReplyDelete
  56. saya betul2 berminat nak jadi agen dropship.tolong pm 0139182481

    ReplyDelete
  57. saya berminat please pm saya 0194817408

    ReplyDelete